Βάπτιση με θέμα ψάρι- φαλαινάκι!

Ήρθε λοιπόν και για μένα η ώρα να ετοιμάσω μια βάπτιση από την αρχή μέχρι το τέλος!

Μια πολύ καλή μου φίλη, μου ζήτησε να της ετοιμάσω κάποια πράγματα για την βάπτιση του γιου της. Και πώς να της το αρνηθώ άλλωστε; Αφού τρελαίνομαι για βαφτίσεις…

Μετά από πολλές ιδέες που έψαξα και βρήκα στο υπερτέλειο και ταυτόχρονα αχανές internet, μετά από ώρες προετοιμασίας και πολλά «αχ…τι γλυκούλι…» και «αυτό μπορώ να το κάνω κάπως έτσι…» «αχ και αυτό δεν θα ήταν τέλειο αν βγάλεις εκείνο…» κλπ, κλπ, έστειλα στην Έλσα ( η πολύ καλή φίλη που λέγαμε) το υλικό να το δει.  Βαθιά μέσα μου ήξερα ότι είχε βάλει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό της και ότι αυτά που σκέφτηκα δεν θα την συγκινούσαν.  Ο λόγος απλός και απόλυτα κατανοητός…η Έλσα είναι παντρεμένη με έναν ψαροντουφεκά, λάτρη της θάλασσας. Και κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι το έχεις χαμένο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει σχέση το θέμα της βάπτισης του υιού με το υγρό στοιχείο!

Βάπτιση με θέμα ψάρι c2

Ωραία λοιπόν!  Εμένα τα ψάρια δεν μου πολυαρέσουν γενικά, παρά μόνο τηγανιτά…αλλά και λόγος δεν μου πέφτει, σωστά; Παρόλα αυτά όμως το αποτέλεσμα με ενθουσίασε! Ίσως γιατί ήταν η πρώτη μου βάπτιση;  Ίσως γιατί διασκέδασα πολύ με την όλη διαδικασία;  Ίσως γιατί τα υφάσματα που διαλέξαμε από το αγαπημένο Ραφτάδικο ήταν καταπληκτικά, πανέμορφα και πολύ ποιοτικά; Ίσως γιατί χαίρομαι όταν αρέσει αυτό που ετοιμάζω και στους φίλους μου; Μάλλον για όλα αυτά μαζί!

Βάπτιση-με-θέμα-ψάρι-c3 Βάπτιση-με-θέμα-ψάρι-c4

Φυσικά κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους μου, Έλσα και τον τρελοψαροντουφεκά άντρα της που μου έδωσαν την ευκαιρία να τους ετοιμάσω τα της βάφτισης του μικρού τους αγοριού!  Και να ευχηθώ στον μικρό Λουκά να είναι πάντα υγιής, χαρούμενος και δημιουργικός!  Να σας ζήσει!

Ελπίζω να σου αρέσουν!


Leave your thought here