Στην εκκλησία Αγίου Παντελεήμονα Πολίχνης έγινε η βάφτιση της μικρής Καλλιόπης και ο προαύλιος χώρος της ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν για να στολίσω το τραπέζι με τα γλυκά!

Με τον καταπράσινο χλοοτάπητα και τους ωραίους θάμνους με τα βραχάκια από πίσω δημιουργήθηκε ένα τέλειο σκηνικό, λες και βρισκόμασταν στην εξοχή και όχι σε κάποια μεγαλούπολη.

Η μαμά της μικρής Καλλιόπης διάλεξε ως θέμα της βάφτισης τον μονόκερο με τα όμορφα άνθη στο κεφάλι σε χρωματισμούς του ροζ και του βεραμάν με χρυσές λεπτομέρειες. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαμε τον μονόκερο όπως ακριβώς τον θέλαμε και δημιουργήσαμε το μοναδικό προσκλητήριο που μπορείς να δεις εδώ και αν σου αρέσει να σχεδιάσουμε το δικό σου!

Τα καδράκια με τα οποία στόλισα το τραπέζι σχεδιάστηκαν ειδικά για την Καλλιόπη, αφού έχουν το όνομα και το μονόγραμμα της επάνω, αλλά αν θέλεις να κάνεις το δικά σου μπορείς να παραγγείλεις αυτό με τον μονόκερο εδώ και αυτό με το μονόγραμμα εδώ!

Οι μπομπονιέρες για τους μεγάλους καλεσμένους ήταν μπρελόκ μακραμέ ουράνιο τόξο που μπορείς να δεις εδώ και οι μπομπονιέρες για τους μικρούς μας φίλους σουπλά color me, τα ρίχνεις μια ματιά εδώ.

Ευχαριστήθηκα πολύ την δημιουργική διαδικασία, αν και οι μπομπονιέρες μακραμέ, είναι πολύ απαιτητικές σε χρόνο, διασκέδασα πολύ φτιάχνοντας τις! Πιο πολύ από όλα όμως μου άρεσε η δημιουργία του προσκλητηρίου και των διακοσμητικών κάδρων που πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με μακέτες αλλά νομίζω τα πήγα καλά!

Εσύ τι λες;


Leave your thought here